Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Наркозбувача затримали прямо під час чергової оборудки, в ході якої він за 1200 гривень продав два пакетики амфетаміну. Зазвичай клієнтів він шукав у близькому оточенні, серед знайомих.

Під час проведення профілактичної операції «Мігрант» детективи ГУНП в Хмельницькій області затримали громадянина сусідньої держави, якого підозрюють у незаконному обігу наркотиків.

 

30-річний молодик потрапив у поле зору правоохоронців ще влітку 2018 року — його запідозрили у систематичному збуті амфетаміну, який є особливо небезпечною синтетичною наркотичною речовиною, повідомляють у прес-службі поліції.

Кілька місяців поспіль поліцейські збирали доказову базу та документували злочинну діяльність чоловіка, доки не з‘явилося достатньо підстав для його затримання. Наркозбувача затримали прямо під час чергової оборудки, в ході якої він за 1200 гривень продав два пакетики амфетаміну. Зазвичай клієнтів він шукав у близькому оточенні, серед знайомих.

 

Стосовно підозрюваного відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

 

У якості запобіжного заходу підозрюваному обрали тримання під вартою.

 

 

2ogoloshenya