Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

До голови облради Михайла Загородного планують направити звернення щодо нав’язування ЛГБТ-ідеології.

У документі автори пишуть, що зараз всюди гомосексуальні стосунки пропагують як норму. Вимагають, аби обласна рада вплинула на ситуацію і розвивала традиційні сімейні цінності.

Активісти та духовенство підписали звернення до Хмельницької обласної ради, повідомляє Вечірній Кам'янець з посиланням на Всім.

У ньому вони попросили голову облради Михайла Загородного зачитати документ на 25 сесії. Підтримали звернення Українська греко-католицька церква, національно-визвольний рух «Правий сектор», молодіжна громадська організація «Січ» та національна скаутська організація України «Пласт».

Автори посилаються на батьків, які нібито занепокоєні втратою їхніми дітьми правильних життєвих орієнтирів. Кажуть, що привілеї для секс-меншин намагаються нав’язати як норму для суспільства. Відзначають, що «ряд сучасних „фахівців“ у галузі гендерного виховання намагаються переконати людство в тому, що одностатева сексуальність, а також інші варіації ЛГБТ є вродженим варіантом норми».

Також у документі говориться про спосіб життя та світогляд, який українцям намагаються нав’язати шляхом «агресивної пропаганди через ЗМІ».

Крім того, у документі згадали про проблему неблагополучних сімей, домашнього насилля та сирітства. Нагадують, що в суспільстві потрібно розвивати культуру всиновлення.

Це звернення має на меті привернення уваги представників обласної ради до питання протидії ЛГБТ-ідеологіям та захисту інститутів традиційної родини.

Тому головна мета звернення — привернути увагу обласного керівництва до протидії цим факторам.

 

2ogoloshenya