Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Подія мала місце ввечері 15 березня в обласному центрі. Сергій з другом поверталися з заправки та заїхали перекусити, коли на них напали.

За словами потерпілого, нападник розбив йому лице, після чого заліз до автомобіля та став погрожувати ножем його другу, а після поранив того в шию. Після цього, чоловік залишив авто, а зловмисник тим часом помчав геть. На місце негайно викликали медиків та полісменів.

"Постраждалому пощастило, кажуть медики. Рана виявилася неглибокою.Пораненому наклали кілька швів і відпустили", - йдеться у сюжеті. 

Зловмисник тим часом спробував втекти на краденому авто та навіть влаштував перегони з полісменами. Проте, спроба втечі виявилася невдалою. 

П'яного чоловіка ледь вдалося вгамувати. А коли той зрозумів, що марно чинити опір, він повідав свою версію подій. За його словами, це на нього напали, а він, щоб помститися відібрав авто. 

Наразі правоохоронці з'ясовують усі деталі.

Джерело.

2ogoloshenya