Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Ірина Савчук з Луцька, яка навесні 2017 року за загадкових обставин випала з вікна 9-поверхівки у Луцьку, нарешті пригадала день трагедії.

За її словами, з вікна її скинув хлопець, з яким вона на той час зустрічалася, екс-футболіст «Волині» Дмитро Задерецький.

«В мене тільки одне питання: за що він мене викинув?» - каже Ірина. За її словами, останні 2-3 місяці Дмитро багато пив та вживав наркотики. Тоді Ірина вирішила розійтися з ним, але ми мирно цього зробити не вдалося. Спочатку він сильно побив Ірину, а згодом сталася трагедія з падінням з вікна.

За словами Ірини, того трагічного вечора вона відпочивала з друзями у своїй квартирі. Дізнавшись про вечірку, приїхав і Дмитро.

«Ми цілий вечір сварилися, бо він мені казав: «Кого ти сюди привела?» - пригадує Ірина. Друзі розійшлися, а Дмитро виліз на вікно і почав погрожувати, що вкоротить собі віку.

Ірина хотіла стримати його, натомість – він виштовхнув її.

Деталі – у відео-сюжеті.

Джерело. 

2ogoloshenya