Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На засіданні Кабінету Міністрів 13 березня було ухвалено рішення запровадити з квітня виплату додаткової допомоги багатодітним сім’ям.

Це черговий крок Уряду, спрямований на підтримку родин з дітьми та збільшення народжуваності в країні. Зокрема, з вересня минулого року всі новонароджені отримують «пакунок малюка», в цьому році у родин з’явилась можливість отримувати від держави доплату за послуги няні, будуються нові дитячі садочки, щоб батьки могли віддати дитину на навчання.

 

Допомога 160 тисячам дітей з багатодітних родин

З квітня багатодітні родини отримуватимуть щомісяця 1700 грн від держави на третю, четверту і кожну наступну дитину до досягнення нею 6-ти років. Допомога призначатиметься і виплачуватиметься органами соцзахисту населення за місцем проживання родини. Її отримають майже 160 тисяч дітей з багатодітних сімей.

144 тисячі родин отримали «Пакунок малюка»

З вересня 2018 року працює урядова ініціатива «Пакунок малюка». Кожний новонароджений отримує від держави пакет з найнеобхіднішими в перші місяці життя речами. Зокрема, це одяг, підгузки, пелюшки тощо. Дитина з перших днів життя отримує усе необхідне, не зважаючи на рівень матеріального забезпечення батьків. На сьогодні вже 144260 родин отримали такі пакунки.  

 

2ogoloshenya