Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

За інформацією прес-служби поліцейських, подія мала місце минулого тижня в селищі Смотрич Дунаєвецького району. Саме Вадим Бугерко одним із перших прийшов на допомогу правоохоронцям і вийшов на слід зниклого хлопчика. За активну громадянську позицію та допомогу правоохоронцям начальник ГУНП Василь Віконський нагородив чоловіка відзнакою «Срібний щит».

Про це повідомляють у ГУ НП в Хмельницькій області. 

Близько 19.00 години 4 березня до Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення 2-річного хлопчика. Дитина із благополучної родини й раніше таких випадків не траплялося, а тут рідні не вгледіли, як малюк вибіг за собакою на вулицю і ніби розчинився у темряві. Тривоги додавав той факт, що через село протікає річка і хлопчик міг її не помітити.

 

На розшук дитини по тривозі підняли увесь особовий склад поліції району, залучили двох кінологів з собаками. Приєдналося і чимало мешканців селища. Зокрема, одним із перших долучився саме Вадим Бугерко.

 

Першочергово прочесали територію довкола річки, але дитини там не було. Вадим Бугерко помітив маленькі свіжі сліди на одному з городів, що на околиці населеного пункту. Ці сліди близько опівночі і вивели до хлопчика. На щастя, дитина сильно не налякалася, не замерзла. Хлопчика одразу передали схвильованій матері.

2ogoloshenya