Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У місті Біла Церква на Київщині з’явиться завод, що виготовлятиме електрофурнітуру.

Про це повідомив засновник UFUTURE INVESTMENT GROUP на своїй сторінці у Facebook.

Де розташований завод?

Підприємець зазначає, що завод розташовуватиметься на території індустріального парку Білої Церкви, матиме назву Plank та вироблятиме електрофурнітуру.

Коли він почне працювати?

“Протягом року тут збудовано перший завод Plank, який через місяць почне працювати на повну силу, – додає бізнесмен.

– Переконаний, що в Україні можна дешево та якісно виробляти все те, що імпортуємо із Польщі, Китаю та інших країн. Перша тестова продукція нашого заводу Plank вже на полицях місцевого Епіцентру”.

Окрім того, підприємець заявив, що у 2019 році у його планах є запустити ще два заводи в індустріальному парку Білої Церкви. Також він запросив власників маленьких виробництв або їх прототипів до співпраці.

Індустріальний парк “Біла Церква” був заснований та розвивається українським девелопером UDP, який з 2002 року реалізував в Україні такі проекти , як ТРЦ «Ocean Plaza», Міжнародний аеропорт «Київ» та ін. Площа земельної ділянки складає 70 га, яка функціонально спрямована на розвиток таких галузей промисловості, як машинобудування та металообробка, деревообробна промисловість та виробництво меблів, харчова промисловість та сумісні із зазначеним галузі.

Інвестиційна група UFuture з головним офісом у Брюсселі об’єднує бізнес-проекти та соціальні ініціативи. До її складу входять девелоперська компанія UDP, міжнародний аеропорт “Київ”, індустріальний парк “Біла Церква”, один з провідних гравців ринку зеленої енергетики UDP Renewables, фармацевтична компанія “Біофарма”, а також інноваційні парки UNIT.City і LvivTech.City.

Нагадаємо, що в аеропорту “Біла Церква” восени цього року планується відкриття міжнародного пункту пропуску. Як зазначається, розвиток регіонального аеропорту “Біла Церква” та створення на його базі мультимодального вантажного комплексу визначили пріоритетним проектом.

Джерело. 

2ogoloshenya