Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Екс-заступник командира військової частини 45-річного Віктора Іваніва, якого вісім жінок звинуватили в сексуальних домаганнях і примус до інтиму, розповів, що полковник знущався не тільки над жінками, а й над службовцями чоловічої статі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на розслідування видання "Факти".

Віктор Міщук запевняє, що не раз ставав свідком того, як командир принижував підлеглих. Наприклад, у полковника був метод покарання солдат клізмою.

Тих військовослужбовців, яких Іванів підозрював у вживанні спиртного, він відправляв в санчастину, де змушував медсестер ставити клізму. Це дійство знімалося на відео, яким він шантажував солдатів. Один з таких роликів виклали в інтернет.

У цій справі навіть було відкрито кримінальне провадження, яке, втім, швидко зам'яли, оскільки Віктор Іванів почав тиснути на свідків, погрожувати медсестрі, яка ставила ці клізми.

Колишній заступник командира розповів і про інші знущання з боку полковника. Наприклад, після того як Іванів побачив на території частини недопалки, старшина роти протягом двох тижнів носив за спиною вогнегасник. А інших офіцерів тиждень змушував ходити в касках, щоб "мізки варили".

До слова, Віктор Іванів до сих пір не отримав покарання: свою вину він заперечує, а довести факт домагання дуже складно, по крайній мірі, в нашій країні. А жертву його знущань, Валерію Сіка, яка першою зважилася винести ці жахи на публіку навіть оштрафували на 2465 гривень за "самоволку".

Джерело. 

2ogoloshenya