Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Чернівцях суд призначив покарання у вигляді одного року умовного ув’язнення жінці, яка у стані алкогольного сп’яніння вдарила співробітницю поліції по обличчю.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Чернівецької області.

Зазначається, що пригода сталася у листопаді 2018 року на кільці поблизу готелю "Турист" на вулиці Героїв Майдану.

Тоді п’яний водій легковика на ожеледиці врізався у бордюр на кільці поблизу готелю "Турист", після чого його автівку відкинуло у бік автозаправки. Чоловік почав поводити себе агресивно, виражався нецензурною лайкою в бік працівників поліції, погрожував, ставав в бійцівську стійку.

"Дружина водія спочатку лаялася та перешкоджала діям правоохоронців, а потім вдарила дівчину-поліцейського. В результаті чого інспекторка отримала легкі тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

"Суд визнав жінку винною у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України та призначив їй покарання у вигляді одного року позбавлення волі з іспитовим строком на один рік", - зазначає прес-служба.

Джерело. 

 

2ogoloshenya