Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Державне агентство рибного господарства України підписало угоду з Росією про розподіл квот вилову риби в Азовському морі.

Згідно із умовами договору Україні можна ловити до дев'яти тисяч тон бичка, для РФ - до шести тисяч тонн. Про це повідомила прес-служба Держрибагентства.

"Після тривалих консультацій з відповідними органами виконавчої влади було вирішено направити Протокол підпису російській стороні дипломатичними каналами для того, щоб українські рибалки змогли і надалі здійснювати вилов водних біоресурсів в Азовському морі в рамках правового поля. Також спрямований на підпис Протокол надає низку переваг Україні", - розповів глава відомства Ярослав Бєлов.

Зокрема сторони домовилися про передачу затриманих рибалок тій країні, до громадянства якої вони належать.

"Це має сприяти збільшенню рівня безпеки українських рибалок під час здійснення ними господарської діяльності. Протокол підписаний по дипломатичних каналах", - наголосив Бєлов.

Джерело. 

2ogoloshenya