Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Завтра – 1 число, то ж час передавати показання лічильника газу

Для того, щоб оплачувати лише за спожиті куби газу, споживачам необхідно щомісяця, станом на  1 число, фіксувати показання свого лічильника газу та передавати їх газовій компанії з першого по п’яте число.

КОЛИ І ЯК ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗАННЯ ЛІЧИЛЬНИКА?Завтра – 1 число, то ж час передавати показання лічильника газу

  • показання лічильника, зафіксовані станом на 1 число місяця,  необхідно передати ПАТ «Хмельницькгаз»  до 5 числа кожного місяця. Адже для тих споживачів, хто не передає дані, -  обсяг спожитого газу Оператор ГРМ визначить розрахунковим методом. Тож для того, аби отримувати платіжки з коректними нарахуваннями – передавайте показання щомісяця та вчасно.

 Показання лічильника можна передавати і цілодобово. Яким чином?

Для цього необхідно знати №особового рахунку, точну суму останньої проплати за газ та мати свою електронну пошту. Наразі уже понад 10 тис кам’янчан  користуються Особистим кабінетом, вносять показання, сплачують за газ, роздруковують рахунок та не чекають, поки їм доставлять рахунки.

  • через мобільний додаток 104Mobile. Завантажити тестову версію 104 Mobile на свій мобільний можна за посиланням Google Play.

Тестова версія 104 Mobile наразі розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі ОС Android  (версія 4.1 або вище).

Також можна і надіслати СМС-повідомлення на короткий номер 7104 

У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: 10 цифр особового  рахунку, ПРОБІЛ, до 5 цифр – показання лічильника . Після відправлення СМС-повідомлення - споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо».

Показаня лічильника можна також передати:

  • зателефонувавши до Контакт-центру з 8 до 20.00 за номерами (0382) 742 104, (067) 01 14 104
  • зателефонувавши до Контакт-центру за номероми (0382) 742 104, (067) 01 14 104 та скориставщшись автоматизованою системою IVR, яка працює в атвоматичному режимі. Щоб залишити показання лічильника, потрібно натиснути цифру «2». Потім, користуючись підказками голосового меню, ввести номер особового рахунку та показання.

Звертаємо увагу, що передані показання відобразяться в системі не відразу. Залежно від способу передачі – на це знадобиться від декількох годин (через Особистий кабінет) до 5 робочих днів.

Шановні споживачі! Оберіть зручний для себе спосіб та передавайте щомісяця показання ваших лічильників газу. Сплачуйте лише за фактично спожитий газ! Дякуємо за вчасно надані показання ваших лічильників!

2ogoloshenya