Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Цими днями чимало хмельничан отримали смс-повідомлення про виграш автомобіля. Знаючи про такий вид шахрайств, більшість їх проігнорували. Але одна жінка таки перерахувала близько 12 тисяч гривень, щоб отримати «виграш».

Вчора, 26 лютого, до Хмельницького відділу поліції звернулась за допомогою 22-річна місцева жителька, яка стала жертвою шахраїв. Напередодні ввечері вона отримала смс-повідомлення про виграш автомобіля. У переписці шахраї зазначили — щоб отримати «приз», потрібно перерахувати їм 12 300 гривень, які потерпіла скинула через банківський термінал.

Одразу ж після перерахунку коштів усі контактні телефони були вимкнені. Жінка зрозуміла, що потрапила на шахраїв, і звернулась до поліції.

Правоохоронці з’ясували, що смс-повідомлення такого змісту цими днями отримало чимало хмельничан:

Vitaemo!

Vu stalu vlasnukom avto

""KIA Sportage"".

info za tel:

38(044)332-65-00.

38(094)832-65-00.

www.idealpay-ua.com

На щастя, більшість їх проігнорували. По зазначеному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження і наразі працюють над встановленням зловмисників, хоча справа це нелегка — наразі усі телефони, зазначені в смс, вимкнені, а сайт є шаблонною віртуальною одноденкою. Тож будьте пильні і не довіряйте таким повідомленням.

Пам’ятайте: безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.

Джерело. 

2ogoloshenya