Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Чоловіки прив'язали хлопця до стовпа і змусили його з'їсти амфетамін, яким він торгував.

У центрі Києва група людей прив'язала до стовпа 18-річного хлопця, який зізнався їм у тому, що торгує наркотиками. Відповідне відео опублікувало співтовариство «Київ Оперативний».

У повідомленні до відео сказано, що люди, які прив'язали хлопця до стовпа, виявилися учасниками молодіжного крила «Молода кров» організації «Щит і меч». У відкритих джерелах інформацію про такий молодіжному русі знайти не вдалося, але відомо, що його учасники праворадикали.

На відео видно, як затриманий на Контрактовій площі Києва хлопець каже, що йому 18 років, він уже півтора тижні продає амфетамін, а також сам приймає його.

«Після незначної профілактичної бесіди вони прив'язали дилера до стовпа і згодували йому його ж речовини», - йдеться в описі до відео.

До слова, це вже не перший подібний випадок в Києві, коли група людей прив'язує до стовпа наркоторговців. Наприклад, раніше такий випадок стався в першій половині лютого, коли в центрі Києва кілька людей прив'язали до стовпа чоловіка, який продавав амфетамін підліткам.

Джерело. 

2ogoloshenya