Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кричущий випадок безвідповідальності і жорстокості стався в минулому році і до кінця року суд поставив свою крапку в цій справі. Вихователька дитячого реабілітаційного центру для дітей з обмеженими можливостями «Добрий чарівник» під час сніданку, насильно годуючи хлопчика, зламала йому руку. Але і це ще, на жаль, не все…

Семирічний Тимур Скорозвонов отримав інвалідність через ураження мозку, а в 1,5 року ще й осліп і мама водила його в реабілітаційний центр, який обіцяв допомогу таким дітям. Реабілітаційний центр м Сургута для дітей з обмеженими можливостями «Добрий чарівник», став предметом обговорення, після того, як 4 травня 2016 року, вихователь під час сніданку зламала руку сліпому дитині-інваліду. Дитину не показували лікаря більше 2-х годин, біль змушувала дитину плакати, за що один з соцпрацівників вдарив хлопчика по голові.

Вихователі центру подзвонили батькам і сказали, що у їхнього сина судорги. Примчавшись батьки побачили практично бездиханного (зі слів батьків) хлопчика на підлозі. Коли батько підняв хлопчика на руки, мати звернула увагу на те, що дитина кричить від болю, а його рука вивернута в лікті якось неправильно. Була викликана швидка і переглянуті камери спостереження, які показали, що ніяких судом не було, а руку хлопчикові зламала вихователька.

Запис з камери спостереження показала, що над хлопчиком знущалися, кілька разів вдарили, потім (починаючи з 20-ї хвилини) — видно, як хлопчик не може поворухнути рукою, а його просто кинули на підлозі без будь-якої допомоги:

Як встановлено судом і слідством, вихователь, намагаючись силою напоїти його, «завдала тілесні ушкодження, в результаті сліпий хлопчик-інвалід отримав перелом правої плечової кістки».

За вчинення вказаних злочинів суд засудив винну до покарання у вигляді 8 місяців позбавлення волі з відбуванням у колонії-поселенні, а також оштрафував завідуючу центру на 20 тисяч рублів за недбалість.

Джерело. 

2ogoloshenya