Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради 18 лютого оголосило тендер на будівництво центру поводження з тваринами комунального підприємства «Надія» на вул. Заводській, 165 у Хмельницькому очікуваною вартістю 16,18 млн грн.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Об’єкт включатиме у собі приміщення для утримання тварин (вольери на 30 тварин), ізолятор, господарську будівлю, приміщення охорони, станцію біологічної очистки 10 куб .м на добу, очисні споруди дощових стоків, каналізаційну насосну станцію, трансформаторну підстанцію.

Також до притулку для тварин підведуть електропостачання, водопостачання та водовідведення, облаштують під’зну дорогу.

По всій території встановлять металеву огорожу висотою 2,2 м.

Завершити будівельні роботи планують протягом 2019-2020 років.

Початок аукціону запланований на 7 березня.

Як відомо, у жовтні 2016 року депутати Хмельницької міськради створили комунальне підприємство «Надія». Підприємство відповідатиме за регулювання чисельності безпритульних тварин шляхом їх вилову, стерилізації, кастрації, утримання в притулках; пошук нових власників для безпритульних тварин; евтаназію тварин за ветеринарними показниками; організацію і утримання притулків для собак, котів, інших тварин; розробку пропозицій щодо змін та доповнень до правил, положень та інших нормативно-правових документів, які регулюють життя тварин у місті; пропагування проведення кінологічних та фелінологічних заходів, досвіду у сфері охорони довкілля та захисту тварин; участь у проведенні виставок, змагань, атракціонів та інших спеціалізованих заходів з тваринами.

Джерело. 

2ogoloshenya