Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Депутати Хмельницької обласної ради виділять 44 млн. грн. на продовження будівництва нового лікувально-діагностичного корпусу обласної дитячої лікарні.

Відповідне рішення планують ухвалити під час внесення змін до поточного бюджету на позачерговій сесії облради 22 лютого.

У пояснювальній записці сказано, що у 2018 році на початок зазначених робіт з обласного бюджету було виділено 30 млн. грн., які повністю освоєно. За рахунок профінансованих коштів побудовано трансформаторну підстанцію та кисневу станцію, вимуровано підпірні стіни, зведено будівлю корпусу з цоколя до третього поверху.

Як повідомляв НГП, влітку 2018 року комунальне підприємство архітектурно-будівельного проектування Хмельницької обласної ради за результатами тендера уклало угоду з ТОВ «Будівельний Альянс Груп» на будівництво лікувально-діагностичного корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні на вул. Кам`янецька, 94 у Хмельницькому.

Загальна вартість робіт становить 170,6 млн. грн.

Зведення об’єкту планується завершити до кінця 2021 року.

29 березня 2018 року депутати Хмельницької облради визначили будівництво лікувально-діагностичного корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні пріоритетним об’єктом на 2017-2019 роки.

Джерело. 

2ogoloshenya