Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Група зловмисників на чолі з Євгеном Моренцем, більш відомим у мережі як "Біла балаклава", готувалася вчинити захоплення влади у Чернівецькій області.

Про це свідчить запис телефонної розмови Моренця із невстановленою людиною, який сьогодні оприлюднила Служба безпеки України.

 

На цьому записі, голос "Білої балаклави", зокрема, говорить:

"Якось так. Что нам остается делать. Ти знаєш. Треба під цей шумок, так званий, збирать зараз наші групи. Перша область, яку ми будемо штурмувать, це Чернівецька".

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала лідера підпільної організації "Біла балаклава" Євгена Моренця, якого курували з Росії. Ця організація мала здійснити насильницьке захоплення державної влади в Україні під час проведення президентських виборів. СБУ оприлюднила відповідне прослухування розмов затриманого Моренця. З отриманої інформації виходило, що дестабілізація ситуації в країні мала розпочатися 31 березня відразу після першого туру виборів. Перша область, в якій радикали збиралися штурмувати органи держвлади — Чернівецька. Далі захоплення, масові протести, заворушення і кровопролитні сутички мали відбуватися і в інших регіонах.

Джерело. 

2ogoloshenya