Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На початку тижня серед ночі двох лікарів-реаніматологів, які їхали на “Toyota” спіймали патрульні. Причиною затримання стало порушення правил дорожнього руху. До того ж, водій керував автомобілем у нетверезому стані. Його колега, який був на пасажирському сидінні, як виявилось, також був напідпитку.

Їхали до магазину і натрапили… на патрульних Прямо перед патрульними водій “Toyota” перетнув подвійну суцільну смугу. Поліцейські влаштували за горе-лікарями справжню погоню містом. Водій не скинув швидкості, а поїхав далі. Після цього чоловік спробував припаркуватися на тротуарі біля Хмельницької обласної лікарні. Коли водій та його нетверезий пасажир вийшли з авто, поліцейські були шоковані. Чоловіки були одягнуті у медичну форму та були п’яними.

За словами речника управління патрульної поліції у Хмельницькій області Романа Мартинюка, водію запропонували пройти тест на алкоголь на місці, однак той відмовився і забажав пройти його у медичному закладі.

Після того, як у медичному закладі водій пройшов огляд, показник Драгера становив 1,57 проміле алкоголю в крові. Через 20 хвилин повторний результат виявився ще більшим - 1,72 проміле, - коментує Роман Мартинюк.

З’ясувалося, що водій та пасажир автівки - лікарі-інтерни. Свій нетверезий стан вони пояснили тим, що святкували День стоматолога. У розпал свята у лікарів закінчилися цигарки. Тому останні вирішили поїхати за ними до магазину. Пасажир запевняв патрульних, що поїхав з колегою, аби в разі аварії надати невідкладну медичну допомогу.

Як пояснив журналістам Роман Мартинюк, на лікарів склали адмінпротокол та передали справу до суду.

Водієві транспортного засобу світить покарання у вигляді штрафу розміром 10 200 гривень та позбавлення водійських прав терміном на один рік. Але це станеться лише тоді, якщо його визнають винним. Додатково за перетин подвійної суцільної лінії - 255 гривень штрафу, - розповів речник управління патрульної поліції у Хмельницькій області.

“Ці інтерни не мають до нас ніякого відношення” За роз’ясненнями, хто ж насправді ці чоловіки, ми звернулися до керівництва Хмельницької обласної лікарні. Однак там жодних коментарів не отримали. Про горе-лікарів вдалося дізнатися лише у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії. Завідувач Костянтин Карнаух розповів, що про ситуацію йому відомо, однак заперечив, що фігуранти справи мають відношення до їхньої лікарні.

У мене в даний час інтернів немає. Ці лікарі не мають до обласної лікарні жодного відношення. Інтернатуру вони проходять на кафедрі, у мене вони не числяться. Інтерни прийдуть до лікарні лише 1 березня, - сказав Костянтин Карнаух.

Зі слів завідувача стає зрозуміло, що інтернів у лікарні не було і нічого не відбулося. Або ж намагаються уникнути поганої слави для закладу. Як далі розвиватиметься ситуація, стане зрозуміло лише згодом. Слідкуйте за оновленнями та життям Хмельницького на vsim.ua.

Джерело.

2ogoloshenya