Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Усіх затримала поліція за підозрою у створенні незаконного збройного формування.

Поблизу Дніпра чоловіки у камуфляжній формі намагалися встановити блокпост. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Шестеро чоловіків споруджували блокпост на трасі  Знам’янка-Луганськ-Ізварине біля Новомосковська. Спочатку вони представилися військовими, але у розмові з поліцією відмовилися назватися та надати посвідчення чи дозвіл на встановлення споруди.

Чоловіки у камуфляжі розповіли, що їх винайняли для встановлення блокпосту і вони чекають на подальші вказівки від керівника.

Усі шестеро були затримані. У них вилучили кілька одиниць зброї та спецзасоби.

Поліція відкрила кримінальне провадження за створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань. Затриманим загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, з 26 листопада до 26 грудня минулого року в областях, що межували із Росією, самопроголошеним Придністров'ям та акваторією морів діяв воєнний стан. Там приводили у режим готовності систему протиповітряної оборони, посилювали охорону державного кордону та встановлювали блокпости.

Джерело. 

2ogoloshenya