Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

До свого рідного села засновниця гурту «Лісапетний батальйон» запрошує гумористів та артистів із декількох країн.

Офіційно він називатиметься Всеукраїнський фестиваль-конкурс гумору та народної i авторської жартiвливої пiснi «Лісапетфест 2019», повідомили у Гуківській сільській об’єднаній громаді. Відбудеться у середині серпня, на батьківщині переможцiв 5 сезону телевiзiйного проекту «Україна має талант» аматорського народного театру пiснi «Лісапетний Батальон» – у селі П'ятничани, Чемеровецького району.

Як зазначала сама Наталя Фаліон, вона планує зробити яскраве шоу «у своєму стилі», тобто весело, з піснями і обов’язково – з велосипедами.

Каже, хоче відродити гумористичний жанр в українському мистецтві, а також популяризувати народну жартівливу пicню та виявити нові таланти у цьому напрямку.

Планується, що фестиваль стане щорічним і включатиме дві номінації: найкращий автор та виконавець гумористичного розмовного жанру та самий креативний самодіяльний вокальний коллектив.

Про деталі, програму та інші цікавинки організатори повідомлять пізніше, відомо лише, що окрім українських гуртів, на фестиваль завітають гості с сусідніх країн: Польщі та Білорусії.

Джерело. 

2ogoloshenya