Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

За день цілком можна схуднути до 1кг! Особисто я схудла на 15 кг за місяць! Хоча для цього нічого особливого не робила, просто пила ввечері цей напій.

Нам знадобляться:

  • корінь імбиру – 1 штука довжиною 10 см
  • червоні яблука – 10-12 штук
  • цедра і сік 2-х лимонів
  • натуральний мед на ваш смак
  • 1-2 палички кориці
  • вода 4-5 літрів

Цей напій не тільки насичує організм корисними речовинами, вітамінами і мікроелементами, а й дозволяє піти зайвим кілограмам.

Здатність спалювати жир завдяки унікальним, але доступним кожному компонентів: імбиру, меду і яблук – проявляється після систематичного вживання напою.

Тому його необхідно ввести в раціон харчування.

Імбир – це лiкар, який зміцнює імунну систему, покращує кpoвообіг і очищає оpганізм. Завдяки цим властивостям знижується вага, а також значно поліпшується стан і колір шкіри.

Лимон – джерело вітаміну С.

Мед – джерело корисних речовин!

Кориця має дивовижні властивості покращувати кpoвообіг і тонізувати оpганізм. Її аромат покращує настрій.

Яблука – джерело пектинів і клітковини, вітамінів і заліза.

Приготування:

Імбир очистити, нарізати пластинками і помістіть в каструлю. На яблуках зробіть невеликі надрізи і разом з лимонною цедрою і паличками кориці додайте до імбиру. Залийте водою (4-5 літрів), доведіть до кипіння і проваріть близько 3-х хвилин. Зніміть з вогню і процідіть через сито. Накрийте кришкою і дочекайтеся поки напій охолоне і настоїться. У теплий напій додайте мед і лимонний сік. Солодкість напою регулюйте на свій розсуд. Напій можна пити як в теплом, так і в холодному вигляді.

Поділіться цим матеріалом зі своїми друзями,  їм буде теж цікаво дізнатися щось нове про світ навколо нас.

Джерело.

2ogoloshenya