Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Мангер заявив, що вбивство Гандзюк організував генерал СБУ.

Голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого звинувачують в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, заявив, що це вбивство організував генерал СБУ Данило Доценко, який народився та до 2014 року працював у правоохоронних органах Чернівців.

Про це він заявив під час засідання суду щодо обрання йому запобіжного заходу.

"Я вважаю, що Данило Доценко організував напад на Катерину Гандзюк з метою дискредитації органів поліції", - сказав Мангер. Він також наголосив, що боїться за своє життя.

За словами Мангера, Гандзюк тісно співпрацювала із СБУ і була в підпорядкуванні генерала СБУ Доценка.

"Мені відомо про те, що Катерина тісно співпрацювала з СБУ та знаходилася у прямому підпорядкуванні генерала СБУ Данила Доценка", - сказав він.

Довідково: Даниїл (Данило) Ігорович Доценко (11 липня 1975, Чернівці) — український військовик, полковник, начальник Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України (з 22 серпня 2017 року), генерал-майор (з 23 серпня 2018 року). У 1997 році закінчив історичний факультет Чернівецького державного університету. 

До 2014 р. працював у Чернівецькому УСБУ. У 2014-2016 роках - начальник одного з управлінь Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України.

Закритим указом президента Порошенка на початку червня 2016 року Головне управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим відновило свою роботу, з дислокацією в м. Херсон. Його очолив полковник Доценко Данило Ігорович.

Джерело.

2ogoloshenya