Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Жінка тепер обіцяє впоратися зі своїм горем і звернутися до психолога.

У Житомирі поліцейські врятували багатодітну матір, яка хотіла вкоротити собі віку, поліцейські врятували жінку, яка хотіла стрибнути з мосту. Мати чотирьох дітей прийшла у відділок, щоб написати заяву, а натомість залишила там передсмерту записку та зникла.

Поліцейські зізнаються, що досі не побороли відчуття того, що могли запізнитися. Вони пригадують, як близько 20:00 години у відділок прийшла відвідувачка і попросила в дільничного характеристику на сина. "Трохи засмучена була, але так, щоб сильно, того неможна було сказати. Вона спитала, чи може взяти характеристику на свого сина. Я дав їй аркуш паперу", - каже старший дільничий офіцер Павло Осовський. Через кілька хвилин жінка віддала заяву і швидко вибігла з відділку. Дільничний глянув на аркуш і сполотнів  - це була передсмертна записка. "Просила не звинувачувати її чоловіка в її самогубстві", - каже правоохоронець.

Двоє офіцерів  чимдуж кинулися навздогін і в кількох метрах від відділку знайшли пальто, шапку і сумку жінки. Саму її розшукали через 20 хвилин – жінку помітили на мосту, коли вона вже стояла за перилами і  розхитувалась. У копів були лічені секунди, аби вхопити її за руки. "Відпустіть мене, будь ласка. Не сьогодні я це зроблю, то іншим разом", - пригадує слова жінки дільничний офіцер Юрій Кудревич. Попри це, поліцейські схопили самогубцю та відтягли її на безпечну ділянку – це вдалося непросто, адже жінка пручалася.

Правоохоронці не впевнені в тому, що спроба жінки звести рахунки з життям завершилася б саме так, як вона того хотіла, адже висота мосту близько 10 метрів. "Загинула б чи ні, але калікою залишилася б", - каже Кудревич. Жінці викликали швидку і після заспокійливого відпустили. З’ясувалося, що їй 43 роки, вона виховує чотирьох дітей, найменшому з яких лише чотири роки. Удома її журналісти не застали, а по телефону Вікторія попросила не турбувати. "Я не хочу говорити на цю тему. Я звернуся до психолога, як обіцяла своєму терапевту. Все буде добре, я впораюсь", - пообіцяла вона.

Пані Валентина, яка живе навпроти, каже, що днями Вікторія приходила до неї і жалілася, що чоловік її бив. "Він такий робить, 800 гривень отримує і він їх усі пропиває. А вона все тягне. Дуже її шкода, бо діти залишаться. Вона виховувалася у дитбудинку, мама її покинула", - каже сусідка. З її слів, скаржитися на чоловіка в поліцію Вікторія боїться. "А що дільничний зробить? Сьогодні він його забере, а завтра він на ній відіграється. Його треба приструнити. Вона  каже, хай він піде, я дітям зароблю на шмат хліба. А куди він піде, як хата на двох куплена", - розповідає Валентина Трохимчук.

У поліції обіцяють перевірити ситуацію в сім’ї, але без заяви дружини втрутитися не можуть. Тому сподіваються, якщо Вікторія справді потерпає від домашнього насилля, зважитися і врешті поскаржитися на чоловіка їй допоможе психолог. Якщо жінка до нього таки звернеться.

Джерело. 

2ogoloshenya