Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Нардеп-радикал та його помічниця усе спростовують.

Пояснювальну записку до проекту постанови народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука щодо привласнення Уляною Супрун повноважень міністра писали на комп’ютері довіреної особи олігарха Ріната Ахметова.

Про це стало відомо з властивостей документу, повідомляє Центр протидії.

Постанова Мосійчука щодо Супрун_4

Постанова Мосійчука щодо Супрун_5

У Центрі зазначають, що пояснювальна записка готувалася на комп'ютері народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Долженкова. За даними журналістів, він підконтрольний Ахметову і є його довіреною особою.

Окрім того, з донецьким олігархом пов'язують і Радикальну партію, до якої входить автор постанови Мосійчук.

Сам нардеп подібні звинувачення емоційно спростовує. У коментарях під дописом голови правління ЦПК Віталія Шабуніна Мосійчук звинуватив його у брехні і фальсифікації, заявивши, що пояснювальну записку готувала його помічниця Тетяна Кавепещенко.

Постанова Мосійчука щодо Супрун_1

Остання на своїй сторінці у Facebook заприсяглася, що сама писала документ на комп'ютері Мосійчука.

Нагадаємо, від 5 лютого Уляні Супрун тимчасово заборонили виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Заборона накладена в рамках позову народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і діятиме до остаточного рішення суду. Водночас у соцмережах вже з'явився хештег "ПідтримуюСупрун". 

Згодом у суді пояснили, що ухвалили таке рішення у зв’язку з тим, що вона "занадто довго була виконувачем обов'язків", а також має два громадянства - українське і американське, що заборонено законом.

7 лютого уряд оскаржив у суді відсторонення Супрун.

Джерело. 

2ogoloshenya