Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Частину України накриють снігопади.

Синоптики попередили, що сьогодні, 12 лютого, на частині території України очікуються сильні снігопади. Очікується значне погіршення ситуацій на дорогах.

У Державній службі надзвичайних ситуацій розповідають, що в зоні ризику - Чернівецька, Вінницька, Кіровоградська, Черкаська, Київська, Чернігівська, Сумська та Полтавська області.

На цій території очікують значні опади - до 12 сантиметрів мокрого снігу. Столична влада вже попросила водіїв, якщо випаде сніг, за можливості утриматися від поїздок на авто. А головне - не заважати роботі спецтехніки. Рятувальники визначають сьогоднішні погодні умови як жовтий рівень небезпечності. 

Водіям нагадують: не їздити швидко, а пішоходам - бути уважними на тротуарах та не перебігати дорогу, бо автівкам важче гальмувати. 

Нагадаємо, від 12 лютого синоптики прогнозують на всій території України значне похолодання та снігопади. Пориви вітру подекуди сягатимуть 20 м/с.

Джерело. 

2ogoloshenya