Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Раніше його виключили з партії "Батьківщина".

Очільнику Херсонської обласної ради  Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав генпрокурор України Юрій Луценко.

"Громадянину Мангеру В. М. оголошено підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк", - заявив він.

Водночас, народний депутат України Мустафа Найєм у своєму Telegram-каналі повідомив, що у відставку подав заступник голови Херсонської ОДА Євген Рищук, якого також пов'язували із вбивством активістки.

Нагадаємо, 31 липня у Херсоні стався напад на активістку Катерину Гандзюк. Нападник чекав жертву біля під'їзду і хлюпнув на дівчину концентрованою сірчаною кислотою. Жінка отримала опіки 30% тіла.

Катерина Гандзюк від отриманих опіків померла 4 листопада. Її справу одразу ж перекваліфікували на закінчене умисне вбивство. 

Раніше також повідомлялося про те, що підозрюваного в організації вбивства активістки Олексія Левіна пов'язують з головою Херсонської облради, партійцем "Батьківщини" Владиславом Мангером, партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим та заступником Гордєєва - Євгеном Рищуком. 

Через закиди про співпрацю з Левіним, Мангер раніше заявив, що на час слідства припиняє членство в "Батьківщині". Активісти ж влаштували вже кілька акцій з вимогою виключити його з партії та звільнити з посади голови обласної ради.

Джерело. 

2ogoloshenya