Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Державне підприємство «Хмельницька обласна служба єдиного замовника» 31 січня оголосило тендер на придбання 28 автомобілів для укомплектування амбулаторій первинної медичної допомоги у Хмельницькій області очікуваною вартістю 16,52 млн. грн.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Автомобілі мають бути випущені не раніше 2018 року з дизельним двигуном за стандартом Євро 6.

“Фаршировка” автівок складатиметься з кондиціонера, бортового комп’ютера, магнітоли (2 динаміки, MP3, USB, Bluetooth, AUX, управління на кермовій колонці, без CD); із дизайну – чорні поздовжні металеві леєри з надписом DUSTER (ймовірно, замовник вирішив купувати саме машини Renault Duster).

Гарантія на транспортні засоби має бути три роки.

Аукціон відбудеться 10 квітня.

Додамо, що наприкінці грудня 2018 року сільські амбулаторії Львівщини отримали 43 автомобілі Renault Duster за 21,4 млн. грн.

Нагадаємо, що у Хмельницькій області триває будівництво 27 амбулаторій загальної практики сімейної медицини (25 амбулаторій на 1-2 лікаря з житлом для лікаря та 2 амбулаторії на 3-4 лікаря без житла).

Джерело. 

2ogoloshenya