Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Український політик Віктор Медведчук визнає, що Росія поставляє озброєння і боєприпаси угрупованням "ДНР" і "ЛНР".

"Це не зовсім так. Те, що купили в магазині або постачають - це різні речі. Те, що поставляють - ви маєте рацію", - заявив Медвечук в інтерв'ю Петру Мазі на телеканалі "112 Україна".

Мага сказав Медведчуку, що слова президента Росії Володимира Путіна про те, що на Донбасі немає російських військових і туди РФ не поставляє озброєння і боєприпаси звучать цинічно: "Я чую такі цинічні речі "нас там немає, "звідки я знаю, може [снаряди] в універмазі купили".

При цьому він не згоден з твердженням, що на Донбасі є російські військові. Мага розповів Медведчуку, що бачив в інтернеті безліч росіян, які воюють на Донбасі в рядах "Л-ДНР".

Медведчук зазначив, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ не фіксувала кадрових російських військових на сході України.

Джерело. 

2ogoloshenya