Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

До суду направлено обвинувальний акт відносно мешканця Хмельниччини, який організував збут незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів. 

Про це інформує прес-служба головного управління ДФС Хмельницької області.

Факт реалізації незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів під виглядом дизельного пального було встановлено наприкінці минулого року. Автозаправна станція була розташована на території Хмельницького району.

Під час проведення санкціонованого обшуку на зазначеній автозаправній станції виявлено та вилучено понад 1,6 тонни незаконно виготовлених ПММ та обладнання для його реалізації. Відповідно до висновків експертних досліджень вказане пальне не відповідає вимогам ДСТУ.

Наразі обвинувальний акт за підозрою особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою та збут підакцизних товарів), направлено на розгляд до суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді штрафу в розмірі від однієї тисячі до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян із застосуванням спеціальної конфіскації.

Джерело. 

2ogoloshenya