Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Майже три роки батьки знущалися з власної дитини.

Батько та мати, які розбещували, ґвалтували та знімали на продаж порнографічні відео з власною малолітньою донькою, підуть під суд. Про це повідомляє прокуратура Полтавської області.

Зазначається, що звинувачувальний акт стосовно 35-річного батька та 31-річної матері вже скерований до суду.

Слідчі дізналися, що подружжя заробляло на 6-річній донці, використовуючи її у порнобізнесі та сексуальній експлуатації. За 2,5 року вони вчинили наругу над дитиною 63 рази. Злочини відбувалися у Дніпропетровській області та в місті Полтава.

"На орендованих квартирах батьки-збоченці знімали відео порнографічного характеру зі своєю дитиною та продавали його через мережу Інтернет. Дівчинку ґвалтували, розбещували, задовольняли статеву пристрасть неприродним способом, знімали на порнографічні відео з 3-річного віку", – йдеться у повідомленні.

Злочинцям інкримінують ч.3 ст. 149 (торгівля людьми), ч.4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої особи), ч.3 ст.153 (сексуальне насильство), ч.2 156 (розбещення малолітньої особи), ч.5 ст. 301 (виготовлення, збут, розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Їм загрожує до 15 років тюремного строку.

Батьки зараз під вартою, а дитина перебуває у комунальному закладі соціально-психологічної реабілітації.

Джерело. 

2ogoloshenya