Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Харкові 45-річний чоловік зґвалтував дівчину-провізора в безлюдній аптеці.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

"Інформація про злочин надійшла до поліції вчора, 25 січня, близько 17.25. Особу зловмисника, причетного до вчинення тяжкого злочину, поліцейські Немишлянського відділу поліції встановили протягом двох годин", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, ввечері чоловік зайшов до аптеки, скористався відсутністю відвідувачів і, застосувавши фізичну силу, затягнув дівчину-провізора до підсобного приміщення, завдав тілесних ушкоджень, зґвалтував та вкрав її мобільний телефон.

Результат пошуку зображень за запитом "У Харкові рецидивіст пограбував та зґвалтував дівчину-провізора в аптеці"

Під час відпрацювання відеозаписів із камер відеоспостереження дільничний інспектор поліції впізнав у нападнику жителя району, раніше судимого за вчинення пограбування. Поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця мешкання.

Наразі слідчі внесли подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за ці злочини передбачає до 8 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Джерело. 

2ogoloshenya