Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Передвиборча кампанія ще не у розпалі, але лідери соціологічних опитувань не гають часу. Поки одні підкорювали Давос, інші - чистили сніг і гуляли базарами.

Як минув тиждень для кандидатів у президенти, чиї імена згадують найчастіше.

Глава держави Петро Порошенко 24 січня відвідав Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі. Виступив на сцені під час щорічного "Українського сніданку", який влаштовує олігарх Віктор Пінчук.

"Зараз в Україні ми маємо величезну загрозу популізму, і особливо ця загроза зростає у передвиборчий період. Сумний досвід перемоги популізму ми маємо, зокрема, у Венесуелі, де політика "фіксованої ціни" нижче ринкової на певний продукт для людей призвела до катастрофи", - заявив на форумі Порошенко.

Захід також відвідали Тимошенко й Гриценко. Юлія Володимирівна зі сцени критикувала минулу і чинну владу. Теж саме говорив на форумі Анатолій Гриценко. Порошенка, який виступав останнім, політики проігнорували, хоча сиділи за одним столом. Гриценко не потиснув руку президенту, дивився у телефон, а Тимошенко почала їсти йогурт.

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко 22 січня провела з'їзд партії у Палаці Спорту. Її привітали європейські політики і колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, письменник Коельйо, Расмуссен. За день вони всі відмовилися від своїх слів.

"Я ніколи не записував жодних повідомлень з підтримкою її кандидатури. Навіть якщо вона подобається мені як людина, українська політика - це не моя справа", - заявив Коельйо.

На з'їзді виступив почесний патріарх Київський Філарет. Наступного дня Тимошенко понесла документи у Центральну виборчу комісію.

23-го січня Гриценко пожалівся на одного зі своїх суперників - мера Львова Андрія Садового. Звинуватив його в інформаційній атаці.

Шоумен Володимир Зеленський на тижні оприлюднив свою електронну декларацію. Має житловий будинок у селі Іванковичі під Києвом, земельну ділянку площею 1200 кв м. Квартиру у Києві площею 131,9 "квадрати". Його дружина має квартиру у Києві на 284 кв м. Подружжя винаймає квартиру у Лондоні та має колекцію коштовних годинників. Сьогодні вдень він подав документи до ЦВК.

24 січня Зеленський опублікував відео, на якому прибирає лопатою сніг. Закликав "почистити країну", поки "лідери відпочивають у Давосі".

Співзасновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко в Одесі поспілкувався із продавцями на ринку. Приїхав на південь, щоб поговорити із родичами загиблих в одеському Будинку профспілок (2 травня там почалась пожежа, коли прихильники антимайдану кидали з вікон будинку коктейлі молотова у одеських євромайданівців).

Джерело. 

2ogoloshenya