Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Коломиї на Івано-Франківщині водій маршрутки висадив 11-річну дівчинку на мороз.

У неї не вистачило грошей на проїзд, повідомила місцева жителька Ольга Нікіпанчук на сторінці у Facebook. У мережі поскаржилася, що її сестрі довелося добиратися додому у заметіль і морозну погоду 1,5 год.

"Шановні коломияни, гості міста та транспортне управління нашого чудового міста Коломия. Хочу висловити величезну подяку і пропоную виписати премію водієві маршрутки №3 за сумлінне виконання його професійних обов'язків, наперекір людським якостям, за те, що моя 11-річна сестра сіла до вас у маршрутку 22.01.19 р. о 17:00 (у темну і холодну пору року) на зупинці біля ЗОШ №1 і за те, що ви її висадили біля ЗОШ №8, аргументуючи тим, що не будете оплачувати її проїзд", — сказала вона.

Нікіпанчук зазначила, що її сестра просто загубила гроші.

"Хочу побажати, щоб і ваші діти або онуки ніколи не губили грошей і не добиралися додому 1,5 години з одного кінця міста до іншого у мороз і снігопад. Крім того, дитина знайшла 1 грн у кишені і попросила довести її до кінцевої зупинки", — сказала вона.

Джерело. 

2ogoloshenya