Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

За словами глави МЗС, Україна більше не може уникати обговорення питання подвійного громадянства.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін виступає за необхідність проведення дискусії щодо питання подвійного громадянства в Україні.

Про це пише інформаційний портал Ліга.нет, посилаючись на виступ міністра на прес-конференції в Києві.

— Я буду і надалі давати поштовх цій дискусії. Я вважаю, що вона потрібна — так, як і потрібно подвійне громадянство, — сказав Клімкін.

За його словами, Україна не може уникати обговорення питання подвійного громадянства. Однак цим правом не зможуть користуватися особи з громадянством РФ.

— Ми пережили умови, коли могли говорити, що цього інструменту можемо уникнути. Ми представили своє попереднє бачення, усвідомлено - тільки в загальних рисах. Щоб не впливати на дискусію, я сказав, що ніякого подвійного громадянства для осіб з російськими паспортами сьогодні, поки є агресія, не може бути мови, — сказав Клімкін.

Раніше Клімкін заявляв, що подвійне громадянство може бути тільки за чітких умов. Його не зможуть мати військові командири, воно не дає можливості обіймати певні посади.

2ogoloshenya