Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У політсилі хочуть залишити Арсена Авакова міністром внутрішніх справ.

Джерела в партії "Народний фронт" заявили, що їх голова Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков продовжують домовлятися з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко про можливе злиття, передає Страна.

"Переговори йдуть з усіма групами впливу, крім Турчинова", – заявило джерело.

У "Народному Фронті" існує кілька груп, орієнтованих на колишнього прем'єр-міністра і голову Яценюка, главу МВС Авакова, спікера Андрія Парубія та секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова. Є в політсилі і люди спонсора партії Миколи Мартиненка.

Переговори з Тимошенко не веде Турчинов, у якого існує конфлікт з кандидаткою в президенти. При цьому, секретар РНБО вже не ходить на партійні засідання і частіше з'являється з президентом Петром Порошенком.

Наразі, в обмін на захист результатів президентських виборів Тимошенко допоможе йому зберегти посаду міністра внутрішніх справ, а лідери НФ будуть в списках "Батьківщини".

Також НФ і "Батьківщина" домовляються про зміни до Конституції, які знову зроблять країну парламентською республікою.

При цьому, Тимошенко і Аваков ніяк не показують, що ведуть переговори. Однак, заява міністра, що на президентських виборах МВС не покриватиме схеми зі скуповування голосів виборців і підтасовування результатів говорить про наявність домовленостей.

"Аваков вважає, що домовився з лідером "Батьківщини". Але, думаю, щоб угода відбулася, йому треба показати результат на виборах. А він буде це робити? Якщо так, чи вийде у нього ефективно розкрити "сітки" для виборців на місцях? За результатом буде і нагорода", – заявило джерело.

Джерело.

2ogoloshenya