Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Знайшлася родина з Хмельницького.

16 січня до Ярмолинецького відділу поліції звернулась жителька одного з районів Хмельницької області. Жінка повідомила про зникнення доньки та внучки. За словами заявниці ті поїхали на відпочинок в Яремче та не виходять на зв’язок більше 5 днів.

Оперативники області відразу почали пошуки. Інформація про зникнення 37-річної хмельничанки з 7-річною донькою з’явилася і на сайті “УНН”.  Поки тривали пошуки жінка з дитиною відпочивала в одному з готелів Хмельницького.

Як вдалося з’ясувати поліції, 37-річна мешканка Хмельниччини посварилася по телефону з  матір’ю та вирішила її провчити. Жінка сказала бабусі дівчинки, що вони разом їдуть до Яремче, а сама поїхала з донькою до обласного центру. Там винайняла номер в одному з готелів, де і провела кілька днів.

Стосовно жінки та її дитини жодні злочини не вчинялися. Повідомили на сайті Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області.

Джерело.

2ogoloshenya