Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Буває, трапляється, що на нашому шляху з'являються люди, які можуть нас дуже засмутити, підставити або образити.

Астрологи розповіли, які три знаки Зодіаку найчастіше стають негідниками.

  1. Близнюки

Ще в шкільному віці Близнюки можуть почати показувати свою сутність. Вони розкажуть вчительці, що у однокласника є шпаргалка і що хтось не їсть кашу в їдальні. У студентські роки ця людина може відвести ваше перше кохання. А в зрілому віці вони скористаються вашою таємницею для власної вигоди. Тому, якщо ви хочете зберегти секрет, не розповідайте його Близнюкам, якщо це не ваша близька людина, звичайно.

  1. Рак

Іноді у Раків абсолютно зникає совість. Вони вважають, що треба брати від життя все і як можна швидше, не рахуючись ні з ким і ні з чим. Після підлого вчинку цей знак не відчуває ніяких душевних мук і страждань.

З деякими Раками можливі нормальні стосунки. Але чекати укол у серце варто, адже ви точно не знаєте, з ким зв'язалися. Все може статися саме тоді, коли ви будете чекати цього менше за все.

  1. Водолій

Водолій стає підлим і підступним тільки з тими, хто слабший за нього. Якщо ви не сильна особистість, цей знак може пригнічувати вас. Дані люди часто холодні і тримають завжди решту на відстані витягнутої руки. Не варто затівати з Водоліями конфлікт, вам же вийде дорожче.

Джерело. 

2ogoloshenya