Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Мер Харкова Геннадій Кернес буде підтримувати президента Петра Порошенка в умовах виборів.

"Я не сперечаюся, що Петро Порошенко - не лідер у Харкові (у соцопитуваннях. - Gazeta.ua). Але ми отримали гарантії, які дають нам можливість реалізувати ті обіцянки, виконання яких харків'яни чекають десятиліттями. Це будівництво метро, ​​багатофункціональний комплекс із переробки твердих побутових відходів і будівництво нового полігону. Це і проекти, пов'язані з модернізацією харківських теплових мереж, проекти, пов'язані з комунальним підприємством "Водоканал".

Якщо брати соціологію, то зараз дуже багато тих, хто "проти всіх" і хто не визначився. Вони будуть визначатися останніми тижнями або навіть останніми днями або годинами", - сказав Кернес.

Він додав, що буде пояснювати свою підтримку Порошенка на зустрічах із харків'янами.

Щодо Тимошенко Кернес заявив:

"Я знаю Юлію Володимирівну Тимошенко як прем'єр-міністра. Я вже працював у місцевому самоврядуванні, коли вона була прем'єром. Також я знаю, що вона відбувала покарання у Харкові у Качанівській колонії. Вона теж підготовлена професійна людина. Але зараз йде боротьба і конкуренція між програмами, між різними точками зору людей і політиків. Президент Порошенко? Ми знаємо, що були досягнуті такі-то і такі-то результати. Президент Тимошенко? Ми ще не знаємо президента Тимошенко".

Також Кернес розповів, що отримує консультації від народного депутата з "БПП" Олександра Грановського у справі про незаконне позбавлення волі, викрадення і погрози вбивством.

Мера Харкова і 2 його охоронців підозрюють у незаконному позбавленні волі, викраденні й погрозі вбивством активістів Євромайдану 5 років тому.

Джерело. 

2ogoloshenya