Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Про це заявив на брифінгу начальник УСБУ в Чернівецькій області Руслан Сторожук.

Брифінг проводять за результатами діяльності Управління у 2018 році.

Зокрема, Руслан Сторожук, наголосив, що минулого року декількох чиновників Чернівецької області звільнили через подвійне громадянство. На цьому погорів начальник відділу з надання адмінпослуг в Герці і директор обласного держархіву. Останній попався ще й на хабарі.

Розповів правоохоронець і про резонансну справу щодо хабара заступника міського військома. Його оштрафували на суму, близько 25 тисяч гривень. Ця сума менша за ту, яку вимагав у призовників.  Також зафіксували 39 випадків посягання на цілісність України. Заборонили в'їзд 18 іноземцям, це і румуни, молдовани, і росіяни. 

"Посягання на цілісність у висловлюваннях та вчинках. Зокрема, випадок із розповсюдженням карт і плакатів з Великою Румунією. По даному випадку досудове розслідування ще буде оприлюднено" - повідомив Руслан Сторожук.

Джерело.

2ogoloshenya