Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Як відомо, мед має властивості, які допомагають лікувати багато захворювань, не вдаючись до використання традиційних лікарських засобів.

Найбільш часто він застосовується для лікування запальних і просто простудних захворювань органів дихання. Даний пост торкнеться питання, як проводити лікування дитини медовим коржем і як його зробити.

Суть такого лікування полягає в прикладанні на область грудної клітини, де знаходяться легені, густих мас основою яких є натуральний мед, що досить сильно вгамовує кашель.

Рецепт компресу від сильного кашлю.

Для цього знадобиться:

  • 1 ст. л. меду;
  • 1 ст. л. сухої гірчиці;
  • 1 ст. л. оцту;
  • 1 ст. л. соняшникової олії;
  • борошно (стільки, щоб можна було ліпити).

Застосування:

  1. Робиться все дуже просто і швидко: береться мед, якого потрібно зовсім небагато.
  2. Потім потрібна мука: замішуємо мед з борошном так, щоб коржик не розсипався, а був в’язким (практично не повинен липнути до рук), можна плюс до всього додавати рослинну олію;
  3. Далі кладемо наш обвалений в борошні корж на серветку (або можна загорнути в марлю);
  4. Після цього все це кріпитися за допомогою пластиру під маєчку (природно наш коржик не повинен потрапляти на область серця!)
  5. Вся це справа на 2-3 години – краще коли дитина спить. Буде сильно потіти – тому під неї щось потрібно покласти і потім переодягнути.

Корж на грудях або спинці кладуть під пеленочку (тільки не целофан !!!), потрібно туго обмотати вовняним шарфом і т. п. На всю ніч.

Для дорослих медовий коржик застосовують теж, але для кращого ефекту радять додавати ще гірчицю.

Протипоказано робити тим, у кого алергія на мед!

Джерело. 

2ogoloshenya