Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" і заслужений лікар України Ольга Богомолець подала документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації її кандидатом у президенти.

Про це вона повідомила у Facebook. "Подала документи до ЦВК. Йду у президенти, щоб стати гарантом справедливості для кожного українця", - зазначила Богомолець.

Якщо ЦВК зареєструє політика, це буде її друга участь у виборах президента. 2014-го Богомолець посіла 8 позицію із 20 претендентів.

Вибори президента відбудуться 31 березня цьогоріч. ЦВК уже зареєструвала екс-міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка, депутата фракції БПП Сергія Капліна, львівського мера Андрія Садового, колишнього лідера Аграрної партії Віталія Скоцика, екс-голову СБУ Валентина Наливайченка, голову партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, колишнього "регіонала" Євгена Мураєва і позафракційного народного депутата Віталія Купрія.

Джерело. 

2ogoloshenya