Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Бензовоз, легковий та вантажний автомобілі зіткнулися на автодорозі у Вінницькій області, на місці події загинув один з водіїв.

14 січня о 13:24 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху неподалік селища Вороновиця Вінницького району, повідомляє прес-служба ДСНС у Вінницькій області.

За попередніми даними, у результаті зіткнення бензовозу Scania, легковика "ВАЗ" та вантажного автомобіля Mercedes на місці події загинув водій останнього. У лікарню госпіталізовані водії інших двох автівок та пасажир "ВАЗу".

Рятувальники, що прибули на виклик, забезпечили пожежну безпеку на місці ДТП та змивання з проїжджої частини дороги паливо-мастильних матеріалів.

На місці аварії працювали слідчо-оперативна група Національної поліції та патрульної поліції. Причини, що призвели до ДТП, з'ясовуються.

До ліквідації наслідків надзвичайної події від ДСНС було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Джерело. 

2ogoloshenya