Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Чиновник все життя працював у правоохоронних і державних органах.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко не зміг пояснити походження своїх кілька мільйонних статків та об’єктів нерухомості.

Журналіст поцікавилася, чому статки голови ОДА та його дружини не відповідають його офіційним доходам.

“У вашої дружини квартира у Києві за 2,5 млн гривень, у вас садівничий будинок під Києвом за 1,5 млн гривень. Як можна, працюючи на державу, заробити на п’ять квартир у Києві і мати кілька сотень тисяч доларів готівки? Де ви це все взяли?”

Втім, Олександр Савченко відмовився пояснити походження своїх статків, зауваживши, що журналістка не є представницею НАБУ чи НАЗК.

Також Олександр Савченко відповів, що не знає, яка в нього зарплата на посаді очільника Волинської ОДА.

Згідно з інформацією, яка зазначена у декларації Олександра Савченка, він і члени його сім’ї володіють п’ятьма квартирами, двома великими будинками, один із яких ще будують. Мають шість земельних ділянок, два елітних авто, 70 тисяч євро готівки, півмільйона доларів і більше мільйона гривень. А ще три швейцарських дорогих годинники. При цьому Олександр Савченко власного бізнесу не мав і працював виключно у правоохоронних органах і державних компаніях.

Джерело. 

2ogoloshenya