Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк розповів про свої зустрічі з лідером партії “Батьківщина” Юлією Тимошенко.

Відповідаючи на запитання, чи спілкується він із Тимошенко, Яценюк повідомив в інтерв’ю, що в них було кілька зустрічей: “Це природно, коли люди з політичною історією і з політичним майбутнім сидять за столом і просто говорять один з одним. Навіть опозиція з владою має говорити”.

“У мене чітке враження після розмов з нею, що вона усвідомлює значну частину викликів, на які треба буде відповісти, якщо стане президентом”, – сказав він.

У відповідь на запитання журналіста, чи пробачила Яценюка Тимошенко, він сказав: “Я не ображаюся на Юлію Тимошенко”.

“Янукович посадив Тимошенко у в’язницю, “Батьківщину” знищували. Ми з Юлією прийшли до рішення про те, що необхідно сформувати одну об’єднану опозицію. І не “Батьківщина” була ліквідована, а “Фронт Змін” був ліквідований. Турчинов і я поставили завдання звільнити Тимошенко. Наша об’єднана політична сила за результатами парламентських виборів 2012 року взяла найбільше місць серед опозиціонерів. Це дало можливість мати об’єднану опозицію під час Майдану. І це дозволило звільнити Тимошенко”, – сказав він.

Тимошенко прийняла рішення балотуватися в президенти, нагадав він: “Я прийшов на з’їзд на її висунення. Я не ховався, не сказав: ви знаєте, я не знаю Юлю. Але на той момент ми вважали, я і зараз вважаю, що їй не треба було балотуватися на тих виборах, треба було зачекати 5 років і спокійно вийти зараз”.

“Потім ми пішли на парламентські вибори. В один прекрасний ранок дізнаємося, що партія “Батьківщина” провела з’їзд, і нас немає в цій політсилі. Через два тижні ми змушені були сформувати партію “Народний фронт””, – розповів Яценюк.

“Я свої зобов’язання перед нею виконав. Я прийшов в об’єднану партію. ​​Ми взяли 26% на парламентських виборах. Ми тримали всю партійну структуру. Ми звільнили Тимошенко. І я, як порядна людина, разом з нашими однопартійцями все залишив у сім’ї, пішов в одному костюмі, із зубною щіткою та пастою”, – сказав лідер “Народного фронту”

Джерело. 

2ogoloshenya