Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Генеральний прокурор Юрій Луценко сподівається стати прем'єр-міністром за наступного президентського терміну Петра Порошенка.

Про це розказав політолог Олександр Кочетков.

"Луценко зажди думає про самостійну кар'єру, але все залежатиме від виборів президента. Якщо Петра Порошенка не переоберуть, то Луценкові доведеться йти у Верховну Раду за недоторканністю. Якщо ж Порошенко ще раз опиниться у президентському кріслі, то Луценко зможе претендувати на більше. Він хоче бути прем'єр-міністром, а чинний прем'єр Володимир Гройсман не влаштовує Порошенка.

На вибори Луценко йти не збирається. Його пов'язують із Порошенком і це його влаштовує. Зможе претендувати на високі посади за влади Петра Олексійовича.

Якщо доведеться йти у Верховну Раду, спробує повторити 2008-й рік - тоді з партією "Народна самооборона" увійшов до "Нашої України". Зареєструє партію, яка тяжітиме до більшпотужної".

Луценко зустрічався із очільником Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішим Святославом, щоб не відставати від Порошенка у церковному питанні, вважає політолог.

"Луценко проявляє активність у релігійному питанні. Хоча починав як активний член Соціалістичної партії, весь час серйозно ставився до релігії. Підіймався на Афон. Зараз не хоче відставати від Порошенка, який їздить із Томосом по країні. Луценко, як один з найбільш наближених до президента фіксує свою присутність у православному полі".

Джерело. 

2ogoloshenya