Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні СБУ затримала найманця російських спецслужб, який повинен був в ході президентських виборів організовувати масові заворушення і терористичні акти.

В ході опрацювання найманця з серпня 2018 по січень 2019, служба безпеки відстежила і задокументувала покупку громадянином К. боєприпасів і зброї (гранати і 11 пістолетів ПМ) на суму майже 150 000 гривень. Також він повинен був передати 600 $ співробітнику силових органів, чиє завдання була організувати напад на третю особу. Як повідомляє прес-служба СБУ: "10 січня 2019 року громадянин К. був затриманий при придбанні чергової партії вогнепальної зброї - трьох пістолетів ПМ".

Найманець виконував вказівки росіян з ФСБ, які дислокуються в окупованому Криму, його основним завданням був вихід на різних "опозиціонерів", і пропозиція своїх послуг в силовому забезпеченні їх різних акцій. Під цим прикриттям, найманець і повинен був організувати теракти, використовуючи як витратне м'ясо прихильників тих, хто називає себе "опозицією".

Джерело. 

2ogoloshenya