Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Це відео - один із найяскравіших символів стану нашої правоохоронної системи, судів і держави загалом. 20 серпня 2014-го на фронті йшли важкі бої, гинули наші воїни, захищаючи країну. А в цей час банда співробітників МВС і прокуратури увірвалася під виглядом обшуку в ювелірний магазин "Граф" у центрі Києва на вулиці Городецького, і пограбували його, вкравши гроші і коштовності просто під телекамерами.

Вони думали, що камери їм вдалося відключити, і не стримували себе, діяли відкрито, говорили про грабіж, засовували цінності собі в кишені і навіть в труси, запис чіткий. Здоровенні спецназівці УБОЗу "Сокіл", які тренуються воювати з бандитами, виявилися звичайними злодіями, нахабно набивали кишені краденим. А в цей час мобілізовані і не треновані люди за свої гроші купували собі екіпіровку і йшли в бій за Батьківщину.

Особливий цинізм - в пограбуванні брала участь сімейна пара слідчих Печерського управління поліції - Віталій і Марія Забуга. Вони одружилися незабаром після вдалого спільного грабежу. Просто знайшли один одного в поліції, видно, іскра любові зародилася на спільному грабежі на одному з обшуків, така ось романтика. Подивіться, яка щаслива пара: "Дорога, хочу подарувати тобі кольє! Який магазин ти хотіла б пограбувати сьогодні? Я зараз випишу постанову і викличу ескорт!"

 

Любовь зла: как следователи полиции Виталий и Мария Забуга поженились после совместного грабежа на обыске 02

Під час пограбування, за даними директора магазину Ігоря Бикова, було вкрадено грошей і цінностей на 2,5 мільйона євро. При цьому під час перебування в магазині бандити в погонах пили крадений алкоголь і замовили собі обід з довколишнього ресторану.

Всі грабіжники зараз на волі, нікого з них не засуджено, а бандит-прокурор Віталій Савчук поновився на посаді і служить прокурором у Вінниці досі. Ряд злочинців з цієї банди відновилися і в поліції. Спецназівців-бандитів з "Сокола" навіть не ідентифікували.

Понятий, якого вони привезли з собою, - Володимир Філоненко, запихає коштовності в труси.

 

Віталій Забуга просидів в СІЗО місяць і випущений під заставу, його дружина навіть не затримувалася. Їх майно не арештовано.

Через тиждень після пограбування прокурор Печерської районної прокуратури Павло Козлов купив джип і дві квартири в Києві - і всім цим спокійно користується в даний час, суд досі не наклав арешт на майно злодіїв в погонах.

 Ð›ÑŽÐ±Ð¾Ð²ÑŒ зла: как следователи полиции Виталий и Мария Забуга поженились после совместного грабежа на обыске 03

Днями інший суд, куди з позовом звернувся власник магазину, визнав факт пограбування і постановив відшкодувати збиток магазину за рахунок бюджету держави - 25 мільйонів гривень з кишені платників податків.

Банда прокурорів і поліцейських державі крадене не повернула, по суті ці гроші бандити разом із зарплатою поклали собі в кишеню. За їх злодійство і безкарність будемо платити ми, платники податків.

Треба зробити популярними всіх фігурантів, таким не місце на державній службі, ВОНИ зобов'язані розплатитися з потерпілими, а не бюджет. Вдумайтеся! XXI століття, злочинців викрили на гарячому! Пограбування визнано судом! А деякі з них спокійно собі ходять п'ятий рік на службу, отримують зарплату з бюджету, і ми ж, платники податків, зобов'язані компенсувати вартість краденого потерпілим! Держава взагалі здатне здійснювати правосуддя?

Справа про пограбування проти грабіжників передано до суду в 2016-му, але до цих пір знаходиться на стадії попереднього розгляду. Значить, бандити ділилися зі своїм керівництвом, і тільки це допомагає їм залишатися безкарними і продовжувати "служити закону".

25 січня в 8.30 в Печерському суді на Хрещатику призначено чергове засідання суду по 11 учасників пограбування магазину "Граф".

Джерело. 

2ogoloshenya