Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

101 млрд 700 млн на армію: стільки запланували витратити в Міністерстві оборони цього року. Обіцяють підвищення зарплат та виплат. Найменша зарплата військового буде від 10 тис. грн.

Всім військовослужбовцям пообіцяли підвищення зарплати щонайменше на 30%. загалом на це витратять 49 млрд 600 млн гривень. Якщо солдат-стрілець отримував 7634 грн, то цьогоріч йому платимуть 10 тис. 183 грн. Зросли заробітні платні і військових лікарів, йдеться в ТСН.

Підвищення не торкнеться командування та підрозділів забезпечення, йдеться саме про бойові посади.

У міністерстві оборони попереджають, що перші збільшені зарплати військовослужбовці отримають у лютому.

Виплати за перебування у зоні бойових дій не змінилися. Знаходячись на передовій солдати отримують додатково 10 тис грн, якщо солдат знаходиться з виконання інших завдань, то це додатково - 4,5 тис. грн.

Також заплановані додаткові гроші за збиту техніку та виплати бойової тисячі, минулого року йшлося про 4 млрд грн, з них зокрема 3 млн грн- за збиті 86 одиниць ворожої техніки.

Тим часом, військовослужбовці про підвищення знають і чекали на збільшення зарплати. Переконані - можна було б підвищити і більше.

Джерело. 

2ogoloshenya