Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Перекис водню стане вашим незамінним помічником після прочитання цієї статті! Як часто ми навіть не здогадуємося, що за допомогою підручних засобів можна творити справжні чудеса …

  1. Неймовірний результат перекису, який допоможе видалити плями з білої тканини. Трохи перекису нанесіть на пляму і потріть її – результат вас здивує!
  2. Додайте перекис у воду для миття підлоги, і ваша дерев’яна підлога буде блищати!
  3. Щоб убезпечити рослини від будь-яких шкідників і грибка, а ще зміцнити їх імунітет, потрібно обприскувати рослини слабким розчином перекису (25 г 3% -го розчину перекису на 1 л води).
  4. Щоб надати волоссю блиск і пишність, необхідно, перед тим як мити голову, зробити розчин з води і перекису і нанести на волосся. Далі помийте голову, як зазвичай.
  5. Дієвий засіб проти пестицидів! Додайте в холодну воду трохи перекису і потримайте там фрукти.
  6. Хочете очистити стільницю без хімії? За допомогою перекису дуже легко очищається навіть найбрудніша стільниця.
  7. Якщо ви хочете, щоб холодильник виблискував, помийте холодильник з перекисом. Ви будете робити так постійно!
  8. Щоб відбілити зуби і знезаразити ротову порожнину, прополощіть рот перекисом водню. Дуже корисно робити це 3 рази в день! У деяких людей може бути алергія на перекис водню, тому необхідно перевірити свою реакцію: нанесіть краплю засобу на невелику ділянку шкіри на внутрішній частині ліктя.
  9. Перекис допоможе легко очистити ванну від грибка. Перед прибиранням нанесіть засіб на проблемні місця і залиште на годину. Про грибок ви забудете надовго.
  10. Щоб позбутися від жирної шкіри, необхідно використовувати перекис водню для протирання обличчя. Це прекрасний профілактичний засіб проти прищів.
  11. Щоб ідеально очистити вуха, змішай невелику кількість перекису і оливкової олії.
  12. Перекис, прекрасний засіб для лікування грибка, потримавши ноги в розчині перекису водню ви забудете про цю хворобу.
  13. Перекис допоможе вам впоратися з плямами на махрових рушниках і поверне їм пристойний вигляд.
  14. Щоб запобігти виникненню слизу і грибка в акваріумній воді, знадобиться крапелька перекису. Рибам і черепахам вона не зашкодить!
  15. Щоб позбутися неприємного запаху, прибираючи, використовуйте перекис водню!

Застосування  перекису водню в різних побутових справах стало для багатьох відкриттям … Спробуйте використовувати перекис і у себе в побуті!

Джерело.

2ogoloshenya