Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На тих територіях, де не було української школи та церкви, зараз маємо війну. Тому Україні потрібно вслід за Латвією опублікувати архіви КДБ. Адже в них виявилось, що найвища посадова особа російської церкви є працівником Комітету держбезпеки.

Таку думку в ефірі інформаційно-політичного інтерактивного ток-шоу "Народ проти" на телеканалі ZIK висловив кандидат у президенти від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

Він підкреслив: ще коли Віктор Янукович був прем’єр-міністром, передав своїм розпорядженням російській православній церкві "нашу лавру".

Натомість, за його словами, перше подання до ВР про перейменування Московського патріархату в Російську православну церкву було у 2005 році, друге – у 2014-му.

"Війни виграють не військові, а священик – у церкві і вчитель – у школі. Зауважте, на тих територіях, де не було українських школи та церкви, зараз війна", – наголосив політик.

Тож він вважає: нашій владі потрібно взяти приклад у Латвії та опублікувати архіви КДБ.

"Як виявилось, там найвища посадова особа Російської православної церкви та інші її співпрацівники були і є співпрацівниками КДБ. Тому без жодних проблем, спокійно в суспільстві це потрібно оприлюднити – і все стане на свої місця", – переконаний Кошулинський.

2ogoloshenya